Nytt år, ny start!

26.01.2019

Hei...!

Vi vil begynne denne bloggen med å ønske alle velkommen til å lese og følge med på hva som skjer, gjerne kom med kommentarer! 

Håper vi kan fange opp mange gode minner og la dette bli en levende historikk på hva som skjer i Sortland Taekwon-Do klubb i kommende år!

Tidligere så har vi benyttet Wall of fame for type historikk på denne nettsiden, der er jo en langt eldre historikk enn hva den viser til. Om vi skulle fylt alt ned der så ville man sannsynligvis måtte vie halve livet til bare det, dermed så gjør vi en "ny start!".

Vi hadde oppstart 6 januar med instruktør trening.

De fleste instruktører møtte opp fra regionens utposter samt lokale helter! Her ser man dem i full fokus på hva man skal trene opp til og lære videre til elevene som har oppstart 8 januar. 

15 Januar så begynte vi med opptak av nye elever, her fikk vi mange nye håpefulle mennesker som vil teste seg på kunsten i hånd og fot kamp!

17 januar så hadde Risøyhamn 6 års jubileum!

Dette ble markert med god Taekwon-Do ånd, en treningsøkt etterfulgt med påfyll av rask energi og litt avslapping før man gyver løs på neste økt hvor man sparker og slår fra seg påfylte kalorier.

Vi Gratulerer så mye til avdelinga for Risøyhamn!

Ny sortbelte på Sortland!

Gratulerer for mange timers iherdig innsats i dojangen til den trofaste roboten som endelig gikk opp til 1. Dan!